- Home
- Onze feestmenu’s
- Vismenu (3 gangen)
Vismenu (3 gangen)
€ 40,00 / 2 pers.
Kabeljauw, zalm, schartong … dit menu is een aanrader voor alle visfans.
pers.
Witloofsoep
Verwarm je aan deze heerlijke klassieker met Belgische groenten. Even opwarmen en je kan meteen aan tafel.
- Bereidingswijze: microgolf of pan
- Serveertip: werk af met bieslook en grijze garnaaltjes
Visschelp met kabeljauw en zalm in wittewijnsaus
Dit heerlijke voorgerecht bekoort vast iedereen aan tafel. En jij hoeft het alleen maar op te warmen. Zo geniet jij volop van de avond!
Bereidingswijze: oven
Schartongrolletjes in wittewijnsaus met fijne groenten en pommes duchesse
Visliefhebbers halen hun hartje op met deze schartongrolletjes. Ze zijn niet alleen superlekker, maar ook supersnel klaar.
- Bereidingswijze: oven of microgolf
- Bereidingswijze pommes duchesse: oven
- Serveertip: werk af met grijze garnalen en fijngehakte peterselie
Andere menu's
Luxemenu vlees (5 gangen)
Ga voor een deluxe feest met deze verfijnde gerechten.
- Assortiment hapjes
- Tomaat-pompoensoep met mascarpone
- Kip met butternutcrème en truffelsaus
- Parelhoenfilet in portosaus, appel in veenbessen en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.
pers.
Luxemenu vis (5 gangen)
Geniet van een avond met alleen het beste uit de zee.
- Assortiment hapjes
- Kreeftensoep
- Sint-jakobsschelp met witte wijn en brunoisegroenten
- Vispannetje Royale met kabeljauw, zalm en scampi’s, prei en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.
pers.