- Home
- Onze feestmenu’s
- Luxemenu vis (5 gangen)
Luxemenu vis (5 gangen)
€ 60,00 / 2 pers.
Kreeft, sint-jakobsschelp, zalm, kabeljauw … in dit luxemenu vind je alleen het allerbeste uit de zee.
Mix van aperitiefhapjes
Geen eindejaarsfeesten zonder … aperitiefhapjes! Enkele minuutjes in de oven en je geniet van bladerdeeghapjes in 3 verschillende smaken.
Bereidingswijze: oven
Kreeftensoep
Fan van kreeft? Dan zal dit soepje je zeker kunnen bekoren. Met een scheutje room en fijngehakte peterselie zet je prachtige borden op tafel.
- Bereidingswijze: microgolf of pan
- Serveertip: werk af met een scheutje room en fijngehakt bieslook
Sint-jakobsschelp met witte wijn
Een heerlijk, luxueus voorgerechtje met brunoisegroenten en coquilles.
Bereidingswijze: oven
Vispannetje Royale met pompoen en oesterzwammen en pommes duchesse
Dit hoofdgerecht met zalm, kabeljauw en scampi is er eentje voor de echte visliefhebbers. Afgewerkt met garnalenjus, prei en trostomaatjes.
- Bereidingswijze: oven of microgolf
- Bereidingswijze pommes duchesse: oven
- Serveertip: werk af met grijze garnalen
Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
Schuif je voeten nog een laatste keer onder tafel en geniet van een heerlijke tiramisu met chocolade-touch.
Andere menu's
Luxemenu vlees (5 gangen)
Ga voor een deluxe feest met deze verfijnde gerechten.
- Assortiment hapjes
- Tomaat-pompoensoep met mascarpone
- Kip met butternutcrème en truffelsaus
- Parelhoenfilet in portosaus, appel in veenbessen en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.