- Home
- Onze feestmenu’s
- Luxemenu vlees (5 gangen)
Luxemenu vlees (5 gangen)
€ 60,00 / 2 pers.
Geniet van 5 luxueuze gerechten met een mooie parelhoenfilet met portosaus als ster van de avond.
Mix van aperitiefhapjes
Geen eindejaarsfeesten zonder … aperitiefhapjes! Enkele minuutjes in de oven en je geniet van bladerdeeghapjes in 3 verschillende smaken.
Bereidingswijze: oven
Tomaat-pompoensoep met mascarpone
Deze heerlijke soep met Italiaanse touch is de perfecte binnenkomer voor je feest. De mascarpone maakt de soep heerlijk romig en vol van smaak.
- Bereidingswijze: microgolf of pan
- Serveertip: werk af met fijngehakt bieslook
Pannetje kip met crème van butternut en truffelsaus
Een uiterst origineel voorgerecht met een crème van butternut en kip in truffelsaus.
Bereidingswijze: oven
Parelhoenfilet in portosaus met topping van groenekool, appel met veenbessen en pommes duchesse
In de keuken geen kampioen? Serveer dan deze parelhoen! Je hoeft ‘m alleen maar in een ovenschaal te leggen en op te warmen. De portosaus en groenekool passen perfect bij ’t seizoen.
- Bereidingswijze: oven of microgolf
- Bereidingswijze pommes duchesse: oven
- Serveertip: werk af met wat gebakken spekreepjes en fijngehakte peterselie
Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
Schuif je voeten nog een laatste keer onder tafel en geniet van een heerlijke tiramisu met chocolade-touch.
Andere menu's
Luxemenu vis (5 gangen)
Geniet van een avond met alleen het beste uit de zee.
- Assortiment hapjes
- Kreeftensoep
- Sint-jakobsschelp met witte wijn en brunoisegroenten
- Vispannetje Royale met kabeljauw, zalm en scampi’s, prei en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.