- Home
- Onze feestmenu’s
- Gevogeltemenu (3 gangen)
Gevogeltemenu (3 gangen)
€ 40,00 / 2 pers.
Ga voor een avond vol echte feestklassiekers en dat zonder uren in de keuken te staan. Gewoon opwarmen en klaar!
pers.
Tomatenroomsoep
Deze klassieker bij uitstek doet het altijd goed op de feesttafel. Je doet er zowel jong als oud een groot plezier mee!
- Bereidingswijze: microgolf of pan
- Serveertips: werk af met fijngesneden bieslook of peterselie
Scampipannetje met getomateerde wijnsaus en groenten
Val jij voor een heerlijk makkelijk voorgerecht? Met deze klassieker haal je alles uit je feestavond.
Bereidingswijze: oven
Kalkoenmedaillon met champignonsaus, groene boontjes en kroketjes
Kalkoen tijdens de feestdagen? Dat hoort erbij, toch?
- Bereidingswijze: oven of microgolf
- Bereidingswijze kroketten: oven, airfryer of friteuse
- Serveertip: werk af met gebakken oesterzwammen en fijngehakte peterselie
Andere menu's
Luxemenu vlees (5 gangen)
Ga voor een deluxe feest met deze verfijnde gerechten.
- Assortiment hapjes
- Tomaat-pompoensoep met mascarpone
- Kip met butternutcrème en truffelsaus
- Parelhoenfilet in portosaus, appel in veenbessen en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.
pers.
Luxemenu vis (5 gangen)
Geniet van een avond met alleen het beste uit de zee.
- Assortiment hapjes
- Kreeftensoep
- Sint-jakobsschelp met witte wijn en brunoisegroenten
- Vispannetje Royale met kabeljauw, zalm en scampi’s, prei en pommes duchesse
- Tiramisu met chocolade en speculooscrumble
€ 60,00 / 2 pers.
pers.